Fiber Falbygden ekonomisk förening är en medlems-
ägd fiberförening som tillhandahåller kommunika-
tionstjänster till hushåll och företag på Falbygden.
Föreningen omfattar, efter kraftig utbyggnad och förtätning, 858 anslutningar 2024,
i socknarna Mularp, Skörstorp, Östra Gerum, Hångs-
dala, Kälvene, Näs, Vartofta-Åsaka, Yllestad, Vistorp,
Fivlered, Åsarp, Brismene, Börstig, Bredene, Kölaby
och Humla i Falköpings, Tidaholms, Ulrice­hamns och
Mullsjö kommun.

FÖR MEDLEMMAR

Vill du vara med på vårt gruppavtal
– Telia Triple Play?

De flesta medlemmar i vår förening har tecknat vårt mycket fördelaktiga gruppavtal med Telia. Då får man Internet (250/250 MB/s), TV (Telia Lagom, ca 25 unika kanaler) och telefoni till ett mycket lågt pris. Avtalsvillkoren och priset presenteras blanketten Tjänsteavtal, som du kan ladda hem om du loggar in som medlem längs ned i spalten till vänster, du hittar den under punkten "Blanketter...".

Om du tidigare avstått att teckna gruppavtalet eller om du t ex är ny medlem, så är det ändå fullt möjligt att "hänga på" avtalet i efterhand. (Dock tar Telia ut en startavgift på ca 2 500 kr för efteranslutningar). Du fyller helt enkelt i och signerar ansökningsblanketten "Tjänsteavtal" och skickar in den till föreningen. Vid två tillfällen per år, släpper vi in nytecknade avtal – till 1/1 och till 1/7. För att hinna med registrering och utskick av router, TV-box mm behöver vi ha in undertecknat avtal senast 1,5 månad innan dessa datum – dvs. 15/11 resp. 15/5.

Om du har frågor kring Trippelabonnemanget eller om du t ex inte hittar blanketterna – kontakta Britt-Marie Sandahl info@fiberfalbygden.se eller 070-673 00 27.