Fiber Falbygden ekonomisk förening är en medlems-
ägd fiberförening som tillhandahåller kommunika-
tionstjänster till hushåll och företag på Falbygden.
Föreningen omfattar, efter kraftig utbyggnad och förtätning, 858 anslutningar 2024,
i socknarna Mularp, Skörstorp, Östra Gerum, Hångs-
dala, Kälvene, Näs, Vartofta-Åsaka, Yllestad, Vistorp,
Fivlered, Åsarp, Brismene, Börstig, Bredene, Kölaby
och Humla i Falköpings, Tidaholms, Ulrice­hamns och
Mullsjö kommun.

FÖR MEDLEMMAR

2013-12-18

Lövberga klart!

Idag på förmiddagen blev alla skåp i Lövberga klara. Därmed är följande medlemmar inpatchade:

168, 222, 223, 224, 225, 226, 227 

Sedan lunchtid har svetsaren arbetat i Skörstorp med att svetsa in de tjugo Gerumsfibrerna, som är de enda som återstår i nuläget. Vi fortsätter att hålla tummerna för att Gerums fyra skåp skall gå smidigt och problemfritt. 

Vi vill dock förbereda er som kopplats in de senaste dagarna, att Quadracoms representant Elservice troligtvis inte kommer att hinna utföra installation och kom-igång-hjälp hos alla som så önskat – innan jul.

Detta beror dels på att extremt många fler medlemmar har kunnat kopplas in de senaste två veckorna än under motsvarande period tidigare samt dels på att det verkar vara en större andel som beställt hjälp bland denna senare inkopplade grupp, än bland de tidigare. Detta sammantaget gör att Elservice helt enkelt inte hinner med att besöka alla som beställt hjälpen innan jul.

Sockenansvariga och ombud, ringer dock runt och bokar schema för Elservice hela veckan ut, så vi hoppas att så måmga som möjligt hinns med. Om du hör till dem som inte får besök – kolla instruktionen om hur installationen kan göras på egen hand. Det är inte speciellt komplicerat för den som känner sig nyfiken och lite händig och vill ha igång sin 100-fiber innan jul.
Se bif pdf: Installations-instruktion