Fiber Falbygden ekonomisk förening är en medlems-
ägd fiberförening som tillhandahåller kommunika-
tionstjänster till hushåll och företag på Falbygden.
Föreningen omfattar, efter kraftig utbyggnad och förtätning, 858 anslutningar 2024,
i socknarna Mularp, Skörstorp, Östra Gerum, Hångs-
dala, Kälvene, Näs, Vartofta-Åsaka, Yllestad, Vistorp,
Fivlered, Åsarp, Brismene, Börstig, Bredene, Kölaby
och Humla i Falköpings, Tidaholms, Ulrice­hamns och
Mullsjö kommun.

FÖR MEDLEMMAR

2018-09-12

Ny router och TV-box för medlemmar i befintliga näten

Nu har en information skickats ut till samtliga medlemmar i de befintliga näten, både i tidigare Fiber Östra Falbygden och i Börstig Brisemene Bredband. OBS informationen vänder sig bara till dessa och inte till några medlemmar i utbyggnads- och förtätningsprojektet.

Om du inte har sett mailet, så finns den fullständiga informationen under "medlemsbrev" på medlemsportalen till vänster.
  
Kortfattat innebär det följande:
1) Medlemmar som beställt trippel play från Mularp, Skörstorp, Gerum och Gisseberget hämtar router och TV-box hos Conny Johansson, Brunnsgården 2 Skörstorp mellan kl 18 och 20 på måndag den 17/9. Föreningen bjuder på en varmkorv! 

2) Medlemmar som beställt trippel play från Kälvene, Näs, Vartofta-Åsaka, Grännarp m fl hämtar router och TV-box vid Näs bygdegård mellan kl 18 och 20 på måndag den 17/9. Föreningen bjuder på en varmkorv!

3) Medlemmar i tidigare BBB som beställt trippel play kommer att kontaktas av tidigare styrelsen i BBB som delar ut utrustningen personligen. 

Mer information om hur abonnemangen aktiveras osv finns i utskickat medlemsbrev som även finns att läsa på medlemsportalen.  

Lycka till!