Fiber Falbygden ekonomisk förening är en medlems-
ägd fiberförening som tillhandahåller kommunika-
tionstjänster till hushåll och företag på Falbygden.
Föreningen omfattar, efter kraftig utbyggnad och förtätning, 858 anslutningar 2024,
i socknarna Mularp, Skörstorp, Östra Gerum, Hångs-
dala, Kälvene, Näs, Vartofta-Åsaka, Yllestad, Vistorp,
Fivlered, Åsarp, Brismene, Börstig, Bredene, Kölaby
och Humla i Falköpings, Tidaholms, Ulrice­hamns och
Mullsjö kommun.

FÖR MEDLEMMAR

2013-08-19

Påminnelse – hämta utrustning och lämna in blanketter

Ur medlemsbrev
Datum: 2013-08-19
 
Påminnelse
– hämta utrustning och lämna in blanketter
 
Du som är färdig med allt som nämns i detta medlemsbrev nedan, skall ha ett stort tack för att du hjälper till att allt går smidigt och snabbt!Dock är det så att ett 40-tal medlemmar INTE har hämtat ut sin utrustning (centralenhet, fiberpatchkabel, tranciever mm) på Falbygdens Skyddsprodukter. Sista dagen var i fredags den 15 augusti.
 
Du som vet med dig att du inte hämtat ut din utrustning – var snäll och gör det direkt! Ganska snart kommer Quadracom för installationen och då gäller det att du har din utrustning på plats. De ligger på FALBYGDENS SKYDDSPRODUKTER, Warodells väg 2, i Falköping, öppet må-fr, kl. 07–12, 13–17.
 
Dessutom vill vi påminna om att ALLA skall lämna in blanketten om portering av telefonnummer, senast på fredag 23/8 till Quadracomansvarige i din socken. Du har också rätt att få hjälp med installationen av utrustningen, men då måste särskild blankett lämnas in. Båda finns på medlemsportalen under "blanketter" och lämnas alltså in senast 23 augusti!
 
Var snäll och hjälp din Quadracomansvarige så att vederbörande slipper spilla tid på onödiga påminnelsesamtal på telefon.